Käre medborgare,

Som du säkert har märkt så har det svenska debattklimatet och politiken varit turbulenta slagfält under ett tag nu. Det pågår vad man skulle kunna kalla för ett "mediakrig" och detta är också anledningen till varför jag stör Dig nu.

Exakt24 är en läsarfinansierad ny nättidning med ambition att utmana etablissemangets kolosser till medier. Till skillnad från tidigare så kallade "alternativa medier" så ligger vårt fokus på filmformatet och tyngpunkten på reportage, analys, nyheter och debatt.

Under de drygt två månader som har gått sedan lanseringen av Exakt24 har våra filmer och artiklar setts över två miljoner gånger! Vi hoppas kunna fortsätta publicera vårt material tillgängligt för alla så att vi kan påverka den allmänna debatten och utmana etablissemanget. Men för att detta ska vara möjligt behöver vi Ditt stöd. Genom att bli månadsdonator möjliggör du att vi kan fortsätta och även expandera vår verksamhet.

Bli månadsdonator och på så vis en del av vårt team, så att vi tillsammans kan göra slut på etablissemangets grepp om debatten och politiken!

Erik Almqvist
Chefredaktör Exakt24
www.exakt24.se

Stöd Exakt24

Några av våra aktuella publiceringar

REPORTAGE. Martin Timell om Östermalmsbomben: "Vad fan är det som håller på att hända?"

NYHETER. Veckoprogrammet "På agendan" om situationen på Östermalm, Prins Harry och Jonas Sjöstedt.

DOKUMENTÄR. ”Fördriv inte ert eget folk!” – Västeråsfamilj talar ut om gängvåldet.

TV. Personligt med Lennart Matikainen: Hjälpen från samhället, fungerar den?

KULTUR. I denna veckas avsnitt av Exakt24:s bokprogram Parnassen, recenseras Fredrik Reinfeldts bok "Det sovande folket".

Läs de senaste nyheterna på Exakt24.se

Detta är ett engångsutskick. Vill du inte ha fler mail, klicka här.