Käre medborgare,

Som du säkert har märkt så har det svenska debattklimatet och politiken varit turbulenta slagfält under ett tag nu. Det pågår vad man skulle kunna kalla för ett "mediakrig" och detta är också anledningen till varför jag stör Dig nu.

Exakt24 är en läsarfinansierad ny nättidning med ambition att utmana etablissemangets kolosser till medier. Till skillnad från tidigare så kallade "alternativa medier" så ligger vårt fokus på filmformatet och tyngpunkten på reportage, analys, nyheter och debatt.

Under det dryga år som har gått sedan lanseringen av Exakt24 har våra filmer och artiklar setts över 15 miljoner gånger! Vi hoppas kunna fortsätta publicera merparten av vårt material tillgängligt för alla så att vi kan påverka den allmänna debatten och utmana etablissemanget. Men för att detta ska vara möjligt behöver vi Ditt stöd. Genom att bli prenumerant möjliggör du att vi kan fortsätta och även expandera vår verksamhet. Som tack får du också tillgång till vårt plus-material.

Bli prenumerant och på så vis en del av vårt team, så att vi tillsammans kan göra slut på etablissemangets grepp om debatten och politiken!

Erik Almqvist
Chefredaktör Exakt24
www.exakt24.se

Stöd Exakt24

Några av våra aktuella publiceringar

Klicka på bild för att få upp filmen

PERSONLIGT. Alexander Bard: "Systemkollaps senast 2029"

NYHETER. Dagliga nyhetssändningar från Exakt24:s studio.

HEMMA HOS. Peter Wahlbeck: Globalismen är ett hot mot vår existens!

GRANSKNING. ”Alla människors lika värde” styr SVT – men ingen vet vad det betyder

KORTFATTAT MED LUAI. Sossarna ett lögnaktigt parti

Läs de senaste nyheterna på Exakt24.se

Detta är ett engångsutskick. Vill du inte ha fler mail, klicka här.